Mijn Achtergrond

Iets over mijzelf

Ik ben geboren in 1952, ben gehuwd, heb een samengesteld gezin met vier uitwonende kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen.
We wonen op een boerderij in Hazerswoude.

Opleiding

Na de middelbare school en de verpleging heb ik als herintreder de deeltijd opleiding maatschappelijk werk gedaan, tijdens en naast het werk veel korte cursussen en trainingen.
In 2005/2006 volgde ik de post HBO competentiegericht coachen. Van 2007 t/m 2009 volgde ik met heel veel plezier een tweejarige post academische opleiding Contextueel Pastoraat. Najaar 2014 en voorjaar 2015 heb ik een de introductie en vervolg curus gedaan van de presentietheorie (Andries Baart).

Werkervaring

In juni 2003 ben ik gestart met een eigen praktijk vanuit het bedrijfsmaatschappelijk werk.
Als bedrijfsmaatschappelijk werker heb ik vijftien jaar ervaring opgedaan bij o.a. semi-overheid, verzekeringsbranche, bedrijfsleven, industrie en zorg. Van alleen uitvoerend naar coördineren van een team, werkbegeleiding geven, presentaties verzorgen en beleidsvoorbereidend, maar ook altijd uitvoerend, individueel en in groepen/teams.
Ook gaf ik trainingen aan leden en partners van een patiëntenvereniging in het omgaan met een chronische ziekte.

Vrijwilligerswerk

Vanaf mijn 25e doe ik vrijwilligerswerk, met name in de kerk, plaatselijk en classicaal en een patiëntenvereniging. Enerzijds bestuurswerk, maar daarnaast ook het organiseren van allerlei activiteiten. Boeiend en leerzaam! Mijn belangrijkste uitgangspunt daarbij is dat mensen in beweging komen.