Home

Psychosociale hulpverlening voor werk en privé

Contextuele begeleiding
Conflictbemiddeling
Consultatie
Coaching
Trainingen
Energetische massage

Spelregels

Mijn achtergrond

Contact

Agaath Koers

Iets over mijzelf:

Ik ben geboren in 1952, ben gehuwd, heb een samengesteld gezin met vier kinderen, schoonkinderen en tot op heden vijf kleinkinderen.

We wonen op een boerderij in Hazerswoude. Mijn man en zijn zoon hebben een agrarisch bedrijf met koeien, schapen en een kuikenmesterij.

Opleiding

Na de middelbare school en de verpleging heb ik als herintreder de deeltijd opleiding maatschappelijk werk gedaan, tijdens en naast het werk veel korte cursussen en trainingen.

In 2005/2006 volgde ik de post HBO competentiegericht coachen. Van 2007 t/m 2009 volgde ik met heel veel plezier een tweejarige post academische opleiding Contextueel Pastoraat.

Werkervaring

In juni 2003 ben ik gestart met een eigen praktijk vanuit het bedrijfsmaatschappelijk werk. Als bedrijfsmaatschappelijk werker heb ik vijftien jaar ervaring opgedaan bij o.a. semi-overheid, verzekeringsbranche, bedrijfsleven, industrie en zorg. Van alleen uitvoerend naar coördineren van een team, werkbegeleiding geven, presentaties verzorgen en beleidsvoorbereidend, maar ook altijd uitvoerend, individueel en in groepen/teams.

Ook geef ik trainingen aan leden en partners van een patiëntenvereniging in het omgaan met een chronische ziekte.

Vrijwilligerswerk

Vanaf mijn 25e doe ik vrijwilligerswerk, met name in de kerk, plaatselijk en classicaal en een patiëntenvereniging. Enerzijds bestuurswerk, maar daarnaast ook het organiseren van allerlei activiteiten. Boeiend en leerzaam!